Motorreis
Oktober 2024

Door zuiden Marokko tot aan de Sahara

Periode: Oktober (exacte data af te stemmen)

5-daagse motorreis

Ontdek de schoonheid van het Atlasgebergte tijdens onze 5-daagse motorreis. Tijdens deze motorreis rijden we ongeveer 250 a 300 km per dag op een BMW GS 850, terwijl we genieten van de adembenemende vergezichten en stoppen op de meest pittoreske plekjes voor een kopje verse muntthee. We hebben met veel zorg onze accommodatie uitgezocht zodat je na een dag motorrijden helemaal kunt genieten en ontspannen aan het zwembad.

8- daagse motorreis

Onze routes beginnen en eindigen in Marrakech, waar we je meenemen op een mooie route via het Atlasgebergte op 2200 meter hoogte en naar de oude handelsstad Kasbah ait ben Haddou, die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. We maken ook een fascinerende excursie naar de filmstudio in Ouarzazate en rijden door de befaamde Gorge du Todra en Gorge du Dades. Op deze motorreis overnachten we een nacht in een tent in de woestijn en rijden we langs groene valleien en uitgestrekte vergezichten.

10-daagse motorreis

Beleef Marokko op zijn best tijdens onze 10-daagse motorreis met Route 26. Bij Route 26 regelen we alles voor je, zodat je volop kunt genieten van de motorreis en van de prachtige omgeving. Al onze motorreizen zijn met een Nederlandse/Marokkaanse sprekende tourguide en een volgauto, zodat je optimaal kunt genieten. Op deze motorreis beleef je Marokko op zijn best en ontdek je de schoonheid van het land op een avontuurlijke manier. Boek nu en beleef de motorreis van je leven met Route 26!

Waar kies je voor?

GROEPSRONDREIS MOROKKO: SAMEN OP ONTDEKKINGSREIS

Voor een ontspannen groepsvakantie is Marokko geen aanrader. We gaan er met de hele groep dagelijks op uit om de mooiste plekken te bezoeken. Ook maken we kennis met de cultuur van Marokko. Er zijn ook tal van sportieve activiteiten die je tijdens een bezoek aan Marokko kunt ondernemen. Wat dacht je van rijden met uitzicht op het Atlas gebergte, een wandeling door de prachtige vergezichten of cultuur bekijken vanuit je motor? Hier vind je tal van natuurlijke bronnen die zorgen voor een unieke belevenis midden in de natuur.

Natuurlijk krijg je ook tijd om zelf je gang te gaan en Marokko te ontdekken. Verder wordt alles voor je geregeld en zal je aan niets ontbreken. Met de hele groep gaan we het mooie Marokko ontdekken en genieten we van een heerlijke reis waarin we van alles gaan ondernemen.

Door zuiden Marokko tot aan de Sahara

Uitstekend
Gebaseerd op 3 recensies
Remy Zwemaya
Remy Zwemaya
3 April 2024
Samen met drie vrienden hebben we een onvergetelijke tour door Marokko gemaakt met Rachid van Route 26. Het was een ervaring die we nooit zullen vergeten. De adembenemende Marokkaanse landschappen waren werkelijk fantastisch om op de motor te verkennen. Van de uitgestrekte woestijnen tot de betoverende bergen en schilderachtige dorpjes, elke kilometer bracht nieuwe verrassingen en avonturen. Rachid was een uitstekende gids die ons niet alleen de schoonheid van het land liet zien, maar ook de rijke cultuur en geschiedenis van Marokko. Deze reis heeft onze band versterkt en herinneringen gecreëerd die een leven lang meegaan.
Guido Lauer
Guido Lauer
3 April 2024
Ik ben mee geweest met de Route 26 long tour. ABSOLUTE AANRADER, Marokko is een prachtig land en Rachid is een mega goede host. Vanaf het eerste moment voel je dat het avontuur begint. Van ontdekkingstocht door de oude medina tot luxe hotel kamers maar bovenal waanzinnig mooie ver gezichten over het atlas gebergte. De BMW F850GS die voor ons klaar stond zijn in tip top staat, en hebben ons de ruim 1200 km lange tour perfect gedragen. Wij hadden van te voren aangegeven bij Rachid dat we graag offroad zouden gaan en daar werd de route op aangepast. De GS'en zijn dan ook meer dan geschikt om dat te kunnen. Niets op aan te merken, 10/10 score, fantastisch avontuur waar ik nog vele jaren op terug zal kijken.
Robert Kreuze
Robert Kreuze
26 December 2023
In de periode van november begin december een 10 daagse motorreis geboekt bij Route 26 Ik bleek zijn eerste gast te zijn. Ik zelf organiseer al 18 jaar motorreizen in Italië dus ik weet waar ik over praat en ik heb me laten verrassen. Rachid, de eigenaar en de gids had alles goed geregeld vanaf de boeking tot en met het einde van de tour. De hotels waren mooi en goed. Voor een biertje na afloop moesten wel wat inspanningen voor worden gedaan, maar dat ligt aan het land Marokko en niet aan Rachid (de organisator). Desondanks was dit uiteindelijk ook goed geregeld. De motoren waren werkelijk in TOP-staat waar niets op aan te merken was. Tijdens de tour was er tijd gemaakt voor het bezoek aan de villa van Laurant, een filmstudio en een vervallen dorp dat op de lijst van Unesco staat. Voor mij waren de eerste twee bezoekjes niet nodig, maar dit is een persoonlijke opvatting, andere gasten kunnen dit juist wel leuk vinden. Ik vond het wel heel erg storend dat Rachid nogal erg veel op zijn telefoon zat tijdens ons samen zijn. Al met al heb ik van een fantastische en goed geregelde motorvakantie genoten in Marokko.

Ontdek Marokko op twee wielen - avontuur begint hier!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en win een gratis Hoodie!