Over ons

Over Route 26

In 2020 ontstond het verlangen om Route 26 in het leven te roepen, gedreven door onze diepe passie voor Marokko. Ons doel was om deze buitengewone ervaring te delen met gelijkgestemde avonturiers. Met het hart van Marokko als onze focus, koesteren we de ambitie om de pracht van dit land op een ongeëvenaarde wijze te onthullen en te laten beleven. Daar waar de golven van de zee de uitgestrekte Sahara van Noord-Afrika ontmoeten, is de motor de ultieme metgezel om de wegen te verkennen. Dit vormt de meest meeslepende manier om de wonderen van dit betoverende land te verkennen.

Vanuit deze bezieling is Route 26 geboren, met het vurige streven om uitzonderlijke motorreizen te organiseren. Sindsdien hebben we onvergetelijke routes samengesteld en georganiseerd. Onze reizen vinden voornamelijk plaats in het zuiden van Marokko, waar we de prachtige landschappen doorkruisen en zelfs een stuk van de adembenemende Sahara doorkruisen.

Wat Route 26 echt bijzonder maakt, is dat we alles voor je regelen, waardoor je onbezorgd kunt genieten van een onvergetelijke motorreis. Van routeplanning tot accommodaties en van logistiek tot lokale ontdekkingen – we zorgen ervoor dat elk detail met zorg is uitgedacht. Sluit je aan bij Route 26 en beleef een reis die niet alleen de zintuigen prikkelt, maar ook een diepgaande band creëert met het magische Marokko.

Ons team 

Bij Route 26 wordt elk avontuur gedreven door een team van doorgewinterde experts, die niet alleen de schoonheid van Marokko begrijpen, maar er ook een diepgaande band mee hebben ontwikkeld. Onze toegewijde gidsen zijn geen vreemden in dit betoverende land; ze hebben talloze keren de wegen bereden, de landschappen doorkruist en de cultuur omarmd.

Ons team is samengesteld uit enthousiaste individuen die gedreven worden door een passie voor motorrijden en de drang om het ware hart van Marokko te ontdekken en te delen. Ze kennen de geheime parels, de verborgen routes en de meest gastvrije verblijfplaatsen. Hun kennis stelt hen in staat om de ultieme reiservaringen te creëren, doordrenkt met authentieke ontmoetingen en adembenemende ontdekkingen.

Wanneer je met Route 26 op pad gaat, vertrouw je op een team dat niet alleen deskundig is, maar ook betrokken. We begrijpen wat er nodig is om een reis onvergetelijk te maken, en we zijn vastberaden om elke deelnemer onder te dompelen in de rijke diversiteit en de opwindende avonturen die Marokko te bieden heeft.

Laat ons ervaren team je begeleiden op een reis die verder gaat dan de gebaande paden, die je meeneemt naar de essentie van Marokko en die je de kans geeft om dit fascinerende land op een dieper niveau te ervaren. Met Route 26 ben je in de bekwame handen van gepassioneerde professionals die klaarstaan om je droom van een buitengewone motorreis door Marokko werkelijkheid te maken.

Ontdek Marokko op twee wielen - avontuur begint hier!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en win een gratis Hoodie!