Accomodaties

ONTSPANNEN VERBLIJVEN TEMIDDEN VAN AVONTUUR

Welkom op onze accommodaties, waar comfort en opwinding samenkomen tijdens je onvergetelijke motoravontuur in Marokko. Bij Route26 begrijpen we dat een goede nachtrust en een aangename omgeving essentieel zijn om je reis compleet te maken.

Na een dag vol spannende ritten door de prachtige landschappen van Marokko, bieden onze zorgvuldig geselecteerde accommodaties de perfecte plek om tot rust te komen en je batterijen op te laden voor de volgende etappe. Van sfeervolle traditionele verblijven tot comfortabele tenten in de woestijn, elk verblijf is gekozen om jou een unieke ervaring te bieden die aansluit bij de avontuurlijke geest van je motorreis.

Onze accommodaties zijn niet alleen rustgevend, maar ook doordrenkt van de lokale cultuur en charme. Geniet van authentieke Marokkaanse gastvrijheid en ontdek de verhalen achter elk verblijf. Van knusse kamers met moderne voorzieningen tot adembenemende uitzichten die je ziel zullen verkwikken, onze accommodaties beloven een harmonieuze mix van comfort en avontuur.

Bekijk gerust enkele beelden van de accommodaties die op je wachten en laat je inspireren door de reis die voor je ligt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze zorgvuldig gekozen verblijfplaatsen en je te helpen bij het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.

Boek nu en bereid je voor op een motoravontuur dat niet alleen je geest zal prikkelen, maar ook je zintuigen zal verwennen. 

Ontdek Marokko op twee wielen - avontuur begint hier!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en win een gratis Hoodie!